office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

 

 

Алуминиумскиот композитен панел е материјал составен од две табли алуминиум и полиетеилен со ниска густина. Горниот алуминиумски лист има премаз од акрилен лак, кој ја прави површината на таблата силно издржлива.

Карактеристики:

  • Висока звучна и термо изолација
  • Голем избор на бои
  • Лесна употреба
  • Голема отпорност на надворешни услови
  • Лесно одржување и чистење
  • Стилизиран дизајн