office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

FOAM-X ® - Профитабилен квалитет на производот со високи перформанси
FOAM-X ® е лесен панел со јадро од полиуретанска пена обложено со повеќеслојна хартија од двете страни.
FOAM-X® е погодна за внатрешна употреба. Материјалот обезбедува идеален сооднос - тежина - стабилност и може да се обработи многу лесно, дури и со рачен алат.

Повеќе...