office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin
FOREX ® Classic е пенест ПВЦ панел, кој често се нарекува производ со највисок квалитет во светот на пенести ПВЦ панели.
FOREX ® Classic е производ со најдобри механички својства и квалитет на површината од врвен квалитет. Мазната, мазна, сјајна мат површина со хомогена клеточна структура го прави FOREX® класичен идеален материјал за квалитетна, долготрајна внатрешна и надворешна употреба.
Повеќе...