Fax: +389 2 5114 275;
+389 2 5114 276

Telephone: +389 2 3177 715; +389 2 3230 453
office@geko.com.mk

facebook_page_plugin
Опис

Професионална високофреквентни машина дизајнирана за заварување на средни и големи формати PVC и PU покривен технички текстил.
 
 
 
 
 
 
 
Повеќе...
Опис
 
Професионална високофреквентна машина дизајнирана за заварување на мали и средни формати со ПВЦ и ПУ премази технички текстил. 
 
 
 
 
 
 
 
Повеќе...
Опис
 
Професионална високофреквентни машина дизајнирана за заварување на средни и големи формати PVC и PU покривен технички текстил. 
 
 
 
 
 
 
 
Повеќе...
Опис

Професионална високофреквентна машина дизајнирана за заварување на мали и средни формати со ПВЦ и ПУ премази технички текстил.
 
 
 
 
 
 
 
Повеќе...