office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

Axpet® е бренд на термопластични полиестерски плочи. Материјалот е погоден за презентирање на производи и рекламни презентации - за заштита на слики, ознака за цени, кутии и тацни или за пакување на намирници и лекови.Axpet ® има ексклузивни својства за ладно свиткување, одлична хемиска отпорност и еластичност.
Каде и да се користи, Axpet ® е особено еколошки и ги нуди сите предности на високо квалитетни полиестер табли.

Повеќе...

Axpet® е бренд на термопластични полиестерски плочи. Материјалот е погоден за презентирање на производи и рекламни презентации - за заштита на слики, ознака за цени, кутии и тацни или за пакување на намирници и лекови.Axpet ® има ексклузивни својства за ладно свиткување, одлична хемиска отпорност и еластичност.
Каде и да се користи, Axpet ® е особено еколошки и ги нуди сите предности на високо квалитетни полиестер табли.

Повеќе...