office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

Axpet® е бренд на термопластични полиестерски плочи. Материјалот е погоден за презентирање на производи и рекламни презентации - за заштита на слики, ознака за цени, кутии и тацни или за пакување на намирници и лекови.Axpet ® има ексклузивни својства за ладно свиткување, одлична хемиска отпорност и еластичност.
Каде и да се користи, Axpet ® е особено еколошки и ги нуди сите предности на високо квалитетни полиестер табли.

Предимства:
Лесна и еконимски ефективна обработка
Исклучително добри оптички својства
Висока отпорност на удари и при ниски температури
Одлична отпорност на хеникалии
Одговара и за чување и складирање на храна
Добра класификација и поведение при опожарување
Потполно рециклирачки при повторна обработка
Апликации:
Дисплеи
Опрема и опремување за продавници и маркети
Заштита на слики, плакати, постери и етикети со цени со 28% транслуцентност кај белиот и има
UV Заштита.
Заштита при застаклувања
Се нуди како бел, прозрачен и антирфлексен