office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

 

Двокомпонентен лепак - пакување од 1 кг.

За плочести материјали: екструдиран (XT) и лиен (GS) плексиглас.

 

 
Употреба: преклопувања, пополнување на празнини.
Вообичаена употреба: мебел, комоди, полици, машинерија, модели на згради, поправки.
Лепакот е речиси безбоен, не се прават меурчиња.
Отпорноста на временските услови е висока.
Спојување: одлично
Може да се разблажи и обои
Зацврстување: 3 - 6% катализатор ACRIFIX CA 0020
Времето на зацврстување со употреба на 3% катализатор- 60 - 70 min
Понатамошна обработка е можна после 3 часа.
Вискозитет: 1600 - 2000 MPa
За понатамошни безбедносни упатства, консултирајте ги Техничките податоци кои ги добивате со производот.
 
 
 
За повеќе информации, погледнете го видеото:
Video: Area Bond 
ACRIFIX® TC 0030 and ACRIFIX® 2R 0190