Fax: +389 2 5114 275;
+389 2 5114 276

Telephone: +389 2 3177 715; +389 2 3230 453
office@geko.com.mk

facebook_page_plugin

HIPS  Отпорен на удари, преставува нај флексибилниот пластичен производ во табли која дозволува лесна обработка, исклучително лесно се формира и истовремено ја задржува отпорноста на удари сто го прави ефективен и евтин за употреба.  Користен е од компании кои термоформираат и печатат сито. Исклучително е поволен за работи кои се со ограничен буџет поради пристапната цена.  HIPS наоѓа голема примена и во изработка на мебел за купатила, изработки на врати, товарни – транспортни кутии и во автомобилската индустрија.

Повеќе...