office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

HIPS  Отпорен на удари, преставува нај флексибилниот пластичен производ во табли која дозволува лесна обработка, исклучително лесно се формира и истовремено ја задржува отпорноста на удари сто го прави ефективен и евтин за употреба.  Користен е од компании кои термоформираат и печатат сито. Исклучително е поволен за работи кои се со ограничен буџет поради пристапната цена.  HIPS наоѓа голема примена и во изработка на мебел за купатила, изработки на врати, товарни – транспортни кутии и во автомобилската индустрија.

 

 

 

 

 

 

 

 

HIPS Може да ги има и следните дополнителни додатоци и доработки:

  • Повеќе слоен продукт – коекструзија.
  • Мат и Сјајна површина на плочата
  • Corona Treatment за подобро печатње и
  • УВ Третман Боја по желба на клиентот
  • Степенот на отпор на удари може дополнително да се регулира
  • Ширина на таблата до 1500мм
  • Дебелина на таблата од 1мм до 6мм