Fax: +389 2 5114 275;
+389 2 5114 276

Telephone: +389 2 3177 715; +389 2 3230 453
office@geko.com.mk

facebook_page_plugin
Белата полиестерска фолија (PET) со феритни (содржи метал) лак на грб.
Нема повеќе ограничувања за комуникација!
 
 
 
 
Победничка комбинација: Самолеплива кафена магнетна фолија и полиестерска фолија за печатење.
Ако сакате да комуницирате со клиентите, преку брзо декорирање на продавници или кафулиња,  тоа е решение што го барате.
 
 
 
 
 
  
 
 
Карактеристики:
 
 • Ширина на ролна: 127 см.
 • Должина на ролна: 30 м.
 • Филм:
  ПЕТ филм.
  Дебелина на филмот: 200 микрони.
  Боја: бела
  Површина: Мет
  Феритни лак на грб.
Употреба:

Дигитално печатење со еко-солвент, УВ и латекс мастила.
Се користи во комбинација со самолеплива магнетна фолија
Сертификати:
Дофат, Rohs, EN71, Само гаснење.