office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

Магнетна фолија со мономерна ПВЦ фолија.

Карактеристики:

Ширина: 61,5 цм
Должина на ролната: 15 метри
Дебелина: 850 микрони
Тежина: 2990 г/м2.

 

 

Боја: бела/кафена
Површина: Мат
Пријањање: 46-48 гр/цм2

Начин на употреба: Сито печат. УВ печат на флет бед. (Се препорачуваат тестови пред употреба).

Апликации: За декорација, гаџети.