office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

Апликација:
Погодни за застаклување на објекти, како што се зимски градини, барови, тераси, ресторани, преградни ѕидини, перални ...
За надворешна и внатрешна употреба

 

 

 

 

 

 

 


УВ стабилна, заштита од стареење, напукнување и промена на транспарентноста
Работна температура на готовиот производ
- 20 С до + 60 С
Дебелина на филмот:
800 микрони


Ширина на филмот:

  • 1.37 м х 30 м
  • 1.60 м х 30 м
  • 2.00 м х 30 м


Тежина на ролна:
44 кг
Пакување:
Картонска кутија
Земја на потекло:
Тајван