Fax: +389 2 5114 275;
+389 2 5114 276

Telephone: +389 2 3177 715; +389 2 3230 453
office@geko.com.mk

facebook_page_plugin
Полиестер текстил обложен со ПВЦ.
Цел: Дизајнирана специјално за покривање на големи камиони и контејнери.
Повеќе...
Полиестер текстил обложен со ПВЦ.
Цел: За изработка на шатори, церади за камиони и контејнери и рекламни банери.
Повеќе...
Полиестер текстил обложен со ПВЦ.
Цел: Дизајнирана специјално за покривање на големи камиони и контејнери.
 
Повеќе...