office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin
SIMOPOR -  листови ПВЦ пена, во која пената обезбедува помала густина, што резултира со помала тежина. Овие листови се многу бели и нивната робусна и флексибилна површина ги прави лесни за печатење и боење во сите печатарски техники.
SIMOPOR - листови ПВЦ пена имаат одлична звучна и топлотна изолација. Производот е самогасив и ги задоволува најстрогите стандарди на националнта регулација на пожари во областа на пластиката.
SIMOPOR -  листови ПВЦ пена се обработуваат лесно и економично, со сите стандардни алатки кои се користат во обработката на металот и во дрвната индустрија.
Благодарејќи на нивната уникатност, тие имаат широк спектар на апликации и нивната употреба е профитабилна. За да се заштити површината на листовите, тие се испорачуваат со заштитна фолија на едната страна.
Апликации: изложбени простори, производство на сендвич панели, дисплеи, сечење на букви, УВ печат, сито печат, дигитален печат.
Предности: дизајнирани за внатрешна и надворешна употреба, долготрајни, стабилни, со фина структура на ќелии, хомогена мат површина, широк спектар на апликации.
Боја: бела.
Густина: 550грама/квадратен метар.
Можни формати: 2030*3050 mm,1530*3050 mm, 1220*2440/3050 mm